Uw Slager Sandra de Groot

Uw Slager Sandra de Groot en haar team heten u van harte welkom in hun gezellige slagerij in Winkelcentrum 'De Mare' in Alkmaar. Wie van lekkere en eerlijke producten houdt is bij ons aan het juiste adres! 

Wij zijn specialist op het gebied van verse producten, dagelijks zijn wij bezig met lekkere vleesspecialiteiten en maaltijden uit onze eigen keuken.

Wij zeggen niet voor niets: Echt Lekker van Sandra

Sandra staat voor echt lekker, ambachtelijk eten! Zowel voor uw dagelijkse maaltijd als speciale momenten. Genieten van een verjaardag, een huwelijk of de feestdagen kan het beste met Uw Slager. Voor alle gelegenheden, het hele jaar door.

Wij adviseren en inspireren u graag om van de speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.

Onze kernwaarden

De winkelformule Uw Slager is erop gericht alle lekkere en eerlijke producten die de ambachtelijke slager maakt en verkoopt voor het voetlicht van de consument te brengen. Wij streven ernaar een stukje persoonlijkheid mee te geven in onze dagelijkse dienstverlening en onze smaakvolle en verantwoorde producten.

Ambachtelijke kwaliteit

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en fijnste vleeswaren. Het assortiment van alle Uw Slagers, wordt gekenmerkt door ambacht en kwaliteit, geleverd met service. Alle drie komen voort uit vakmanschap en een vergaande passie voor lekker eten.

Hygiëne

Uiteraard volgt iedere Uw Slager de Hygiënecode voor het slagersbedrijf. Maar Uw Slager gaat nog een stapje verder: een speciaal kwaliteitshandboek, audits en productkeuringen op de winkelvloer maken dat Uw Slager iedere dag optimaal met hygiëne en kwaliteit bezig is!

Allergenen

Alle producten op onze webshop kunnen allergenen bevatten. Heeft u vragen over allergenen of wilt u weten welke allergenen er in onze producten zitten, bel ons dan eerst even. Wij helpen u graag.

Bent u allergisch en wilt u bestellen, geef het dan aan ons door. Wij maken dan uw bestelling dan apart om elke mogelijkheid van  kruisbesmetting te voorkomen.