Even in de oven, en genieten maar!

De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 180°C en in 25-30 minuten, gegaard. En door de bijgeleverde gietijzeren houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd. De feestelijke Smulsteen® is ook ideaal als alternatief voor gourmetten.

Tips & spelregels:

  • 1 uur voor bereiding de Smulsteen® uit de koelkast halen
  • De Smulsteen® in voorverwarmde oven op 180°C in 25-30 minuten garen
  • Zet de houder voor de Smulsteen®, in de buurt van de oven, op een stevige ondergrond
  • Gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de Smulsteen®
  • De Smulsteen®, inclusief houder, krijgt u van de slager in bruikleen. De borg hiervoor is €15,-. Deze ontvangt u terug als de steen ongeschonden en schoon wordt teruggegeven
  • De Smulsteen® niet met afwasmiddel schoonmaken! Enkel een schone doek gebruiken voor schoonmaak. Geen heet water gebruiken!

Home