Meat&Meals: Dagverse maaltijden uit de keuken van onze slagerij!

Geen zin om te koken en toch gezond eten?


Niet iedereen heeft altijd tijd of zin om uitgebreid te koken. Hierbij biedt Meat&Meals een uitkomst. Bij Meat&Meals geniet u van vers bereide maaltijden gemaakt door Uw Slager Sandra de Groot en verkrijgbaar in onze Maaltijden winkel in Winkelcentrum de Mare, Europaplein 93 in Alkmaar (tegenover de zij-ingang van Alvert heijn). Met meer dan 60 slagerijen die Meat&Meals verkopen vind u altijd een lekkere maaltijd dicht in de buurt.

In de koelkast zijn onze maaltijden drie dagen houdbaar. Het is ook mogelijk om in één keer meerdere gezonde avondmaaltijden te bestellen en in te vriezen, zo heeft u altijd een gezonde en lekkere maaltijd in huis. Na ontdooien warmt u de maaltijd op in de magnetron en binnen drie minuten heeft u een gezonde maaltijd op tafel!

Gezond eten bestellen doet u bij Meat&Meals in Winkelcentrum De Mare!


Door alle drukte kan het soms lastig zijn om de tijd te vinden om uitgebreid te kokkerellen. Toch wilt u graag een gezonde avondmaaltijd kunnen nuttigen. Met Meat&Meals kunt u het eten afhalen bij uw slager. Zo heeft u in een handomdraai gezond eten op tafel. In de koelkast zijn onze maaltijden 3 dagen houdbaar. Het is ook mogelijk om in één keer meerdere gezonde avondmaaltijden te bestellen om het in te vriezen. Na ontdooien warmt u de maaltijd op in de magnetron en binnen 3 minuten heeft u een gezonde avondmaaltijd op tafel!

Een gezonde avondmaaltijd was nog nooit zo makkelijk!


Dagverse ingrediënten, natuurlijk door ons zelf geproeft en goedgekeurd, en met een flinke dosis liefde zorgen er voor dat u bij Meat&Meals dagelijks de heerlijkste maaltijden kunt afhalen. Door gebruik te maken van producten die seizoensgebonden zijn, houden wij de kosten voor u laag én heeft u de keuze uit een afwisselend assortiment aan gezonde avondmaaltijden. Wij bereiden dagelijks kant-en-klaar maaltijden uit de Hollandse, Italiaanse, Oosterse of Wereldse keuken.

Eten afhalen doet u bij uw Meat & Meals winkel


Wij vinden het belangrijk dat een gezonde avondmaaltijd betaalbaar is. Daarom hebben gerechten bij Meat&Meals dezelfde betaalbare prijs. Ook bieden wij elke week een extra voordelige MealDeal aan. Bij Meat&Meals krijgt u de kwaliteit van uw slager en kunt u eten bestellen en afhalen wanneer u het uitkomt.

Volg Meat&Meals Alkmaar op facebook

Volg Meat&Meals Alkmaar op Instagram Page

Naar de site van de Slagerij